Sastojci
- 150gr margarina ili maslaca
- 2dcl brasna
- 2dcl sećera
- 1dcl kakaa
- 2 jaja
- 1 vanilija secer
- Ganache krema:
- 2dl vrhnja za slag
- 200gr čokolade za kuhanje
-
Priprema
- Vrijeme pripreme:
- Težina:
- Otopiti margarin pa dodati brasno, secer, kakao i vaniliju, na kraju umjesati jedno po jedno jaje.Sve dobro izmiksati i staviti u kalup(26cm).Smjesa ce biti malo gusta pa je rasporediti sa kasikom…staviti biskvit da se pece 20 min na 175C.Dok se biskvit pece staviti vrhnje da se zagrije na laganoj vatri i staviti izmrvljenu cokoladu i mjesati dok se ne izjednaci.Kad je biskvit gotov(provjeriti cackalicom)izliti ganache po biskvitu i ostaviti da se ohlade oko 2 sata
Posluživanje
Moze se posluziti sa slagom...ukrasiti po zelji..Ovo je prava cokoladna bomba uvjerite se sami:)
Ko stvorena za mog muza ;) Bas Divno izgleda!
OdgovoriIzbriši