Jednostavno,brzo i fino,dok traje sezona tikvica treba ih iskoristiti!
Sastojci
- 1 crveni luk
- 1 tikvica
- sol,papar,vegeta,cesnjak i bosiljak
- 250-300gr spageta
- 400ml vrhnja za kuhanje
-
-
Priprema
- Težina:
- Jednostavno
- 1
Luk narezati na male komadice pa na malo maslinova ulja prodinstati.Tikvicu oprati pa je prepoloviti na pola i jednu polovinu terazi na rezance a drugu na kockice.Kad je luk omeksao dodati tikvice i sve zacine i dinstati sve skupa.Po potrebi nadodati malo tople vode.
Kad je tikvica omeksala dodati vrhnje za kuhanje i pustiti da provrije.
- 2
U vodu nadodati soli u ulja pa kuhati rezance.Kuhane procjediti isprati i dodati u u tikvice.
Posluziti toplo i po zelji posuti parmezanom!
Odličan i brz ručak
OdgovoriIzbrišiHvala Zorice jeste brzo i fino:)
IzbrišiŠpagete, tikvice...sve to volim!
OdgovoriIzbrišiIvona, hajde da se igramo!
http://pekarica-suzyca.blogspot.com/2013/08/blogeri-se-igraju.html
Volim i ja,a sad trcim na igricu:)
Izbriši