Sastojci
- 5-6kom telecis snicla i pilecih fileta
- 1/4 maslaca
- 125gr gljiva
- 1 kasika vegete
- 2 kasike brasna
- 1/2 l tople vode
- 1 kasikica soli
- papar malo
- 2 čestice česnjaka
- 1,5dl vrhnja za kuhanje
-
- 1Šnicle unaglo ispeci na maslacu koji smo prethodno istopili..izvaditi ih i staviti u vatrostalnu posudu,a na toj masnoci od snicla staviti gljive i dinstati 10 min.
- 2Dodamo zacine po redu vegetu,sol,papar i česnjak izmjesati pa dodati brasno i dobro izmjesati da se ne stvore grudice i dodati toplu vodu i mjesati malo.Ostaviti na tihoj vatri da malo krcka.
- 3Kad smo sve izdinstali pospemo po sniclama i stavimo na 180C da se peče oko 20 min a pred kraj dodati vrhnje za kuhanje i jos 10 min da se izjednaci peći malo protresti tavu da se vrhnje ujednaci.
Posluživanje
Posluziti uz rizu ili pire krompir,tjesteninu po želji! - 1
I love your pictures and recipes. I'd like to inform you of a great new website www.foodieportal.com. I would like to invite you to come and join us and share your wonderful pictures with us. We are simply foodies and we are not photography snobs, so picture perfection is not important, all we care about is delicious food.
OdgovoriIzbrišiThank you noticed my pictures and recipes, I applied and I hope that you will enjoy the recipes and pictures! Hello!
Izbriši